Vučić: Krećemo od najvećih krivaca

Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija biti bezbedna zemlja i da je cilj svih u vladi donošenje promena.

Info

Izvor: Tanjug

Petak, 27.07.2012.

14:52

Default images

On je novinarima zajedno sa premijerom Ivicom Dačićem i ministrom Mlađanom Dinkićem rekao da su građani glasali za promene.

"Ako možemo to da uradimo, onda će to biti velika stvar za našu zemlju. Ako ne uspemo, onda će neki novi to morati, moraće da zamene nas, jer Srbija istim putem, jednako lošim, ne može i ne sme da nastavi.", rekao je Vučić.

Vučić je ponovio da će borba protiv korupcije i kriminala "krenuti s vrha".

"Srbija će biti bezbedna zemlja, i u Srbiji će borba protiv kriminala i korupcije ići s vrha, a ne od onih koji su manje krivi, pa da čekamo dugo do onih koji su najveći krivci za sve što nas je snašlo", kazao je Vučić u svom prvom obraćanju medijima nakon izbora na mesto potpredsednika i ministra odbrane u vladi Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: