"Narodna partija će podržati vladu"

Predsednica Narodne partije Maja Gojković kaže da će dve poslanice te partije podržati novu vladajuću većinu.

Info

Izvor: Beta

Četvrtak, 26.07.2012.

20:53

Default images

Ona je istakla da to ne znači da će na bilo koji način participirati u vlasti

"Od ovog trenutka vladajuća većina može da računa na dve poslanice Narodne partije, jer po prvi put ekspoze mandatara nije spisak lepih želja", rekla je Maja Gojković u pauzi sednice Skupštine Srbije na kojoj se bira vlada.

Ona je kazala da Narodna partija neće učestvovati u izvršnoj vlasti i da njihova podrška nije uslovljena učešćem u vladi.

"Dajemo šansu novim ljudima i programu koji smo čuli i velika je stvar što je Ivica Dačić pozvao da se sruše partijski zidovi", rekla je Maja Gojković.

Narodna partija je na parlamentarnim izborima 6. maja učestvovala sa Ujedinjenim regionima Srbije i osvojila dva mandata, da bi 26. juna bila isključena iz URS-a jer je, kako je navelo Predsedništvo URS-a, tajno pregovarala sa Demokratskom strankom o formiranju vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: