Blic: Ljajić odbio mesto ministra

Predsedniku SDPS-a Rasimu Ljajiću ponuđeno je da u novoj vladi bude potpredsednik i ministar ukoliko lično bude u vladi, prenosi "Blic".

Info

Izvor: Beta, Blic

Ponedeljak, 16.07.2012.

23:39

Default images

Vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ponudio je Ljajiću ta mesta, koja ne bi dobio ni da je SDP ušao u vladu sa Demokratskom strankom (DS), sa kojom je ušao u predizbornu koaliciju, piše "Blic".

Navodi se da ulaskom Ljajića u vladu ne bi bio povećan broj resora, jer bi se SNS odrekao jednog ministarskog mesta.

"Blic" piše da se predsednik DS-a Boris Tadić protivi ulasku SDP-a u vladu i u slučaju da Ljajić lično ne bude u njoj, već neko drugi iz te stranke, što je Ljajić najavljivao kao mogućnost.

"Ljajić je na teškoj muci da li da odbije ili da prihvati Vučićevu ponudu, ali bez blagoslova demokrata sa kojima je ušao u predizbornu koaliciju", navodi se u tom listu.

Ljajić bi sutra trebalo da se sastane sa Tadićem povodom ponude koju je dobio, a njegova odluka bi trebalo da bude poznata za dva dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: