Krkobabić: Biću ministar rada

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Jovan Krkobabić potvrdio je da će u novoj vladi biti potpredsednik i ministar za rad i socijalnu politiku.

Info

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 12.07.2012.

13:25

Default images

"Potpisan je koalicioni sporazum SNS, SPS-PUPS-JS i URS, definitivno smo u vladi i definitivno ću biti potpredsednik i ministar za rad i socijalnu politiku", rekao je Krkobabić Tanjugu.

On očekuje da taj dogovor, kao i ostala personalna rešenja koja bi trebalo da budu poznata za 10 dana, bude potvrđena i u Skupštini Srbije, pri izboru nove vlade.

Lider PUPS je dodao i da će toj stranci pripasti i određen broj javnih preduzeća i ustanova, a da će odluka o kadrovskim rešenjima i tome ko će ih voditi, zavisiti od same stranke.

"O personalnim rešenjima se još nismo konkretno dogovorili", rekao je Krkobabić.

SNS, koalicija SPS-PUPS-JS i URS potpisali su 10. jula koalicioni sporazum o formiranju parlamentarne većine i najavili za 23. jul nastavak konstitutivne sednice Skupštine Srbije, a nakon toga i sednicu na kojoj će biti izabrana nova vlada.

Posle potpisivanja sporazuma mandatar Ivica Dačić je rekao da će buduća vlada imati 15 resora i da će oni biti podeljeni po formuli osam za SNS, pet koaliciji SPS-PUPS-JS i dva URS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: