LSV neće na razgovore sa Nikolićem

Predstavnici LSV neće prisustvovati konsultacijama sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem o formiranju Vlade Srbije, rečeno je u toj stranci.

Info

Izvor: Beta

Utorak, 05.06.2012.

14:26

Default images

U LSV-u je agenciji Beta rečeno da im je poznato da sutra u Predsedništvu Srbije treba da se održi sastanak sa predstavnicima koalicije koju predvodi Demokratska stranka, a u kojoj je i LSV i da DS u njihovo ime može o tome da razgovara sa Nikolićem.

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće prisustvovati sastanku sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Što se tiče LSV-a, DS ima pun mandat da vodi te konsultacije, kažu u toj stranci.

Lista "Izbor za bolji život - Boris Tadić" osvojila je 67 mandata u novom sazivu parlamenta, a na njoj su pored DS i LSV i Demohrišćanska stranka Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS), Zeleni Srbije i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini.

U SDPS-u Beti je rečeno da ne znaju ništa o sutrašnjem sastanku.

Nikolić je konsultacije o formiranju vlade započeo juče sa Srpskom naprednom strankom koja je osvojila najviše mandata, a nastavak konsultacija najavio za sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: