Uslov SPS pomirenje LDP i Dodika

Uslov da SPS prihvati LDP kao potencijalnog trećeg partnera za formiranje vlade je da stranka Čedomira Jovanovića izgladi odnos s Miloradom Dodikom, piše Blic.

Info

Izvor: Blic

Utorak, 05.06.2012.

09:27

Default images

Kao saznaje taj beogradski list, sada je na potezu Čedomir Jovanović koji je najavio da će pozvati prvog čoveka Republike Srpske.

"Vlada Srbije i RS moraju da imaju dobru i punu sardanju. To praktično znači da svi članovi vlade moraju biti u situaciji da se ta saradnja nesmetano odvija“, kaže izvor Blica.

Odnos s Republikom Srpskom praktično je ostalo kao jedno od nerešenih pitanja nakon preksinoćnjeg sastanka lidera Demokratske stranke Borisa Tadića, Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića i Liberalnodemokratske partije Čedomira Jovanovića.

Međutim iako pregovori traju danima, još nisu precizirane sve tačke programa buduće vladajuće koalicije. Kao Blic saznaje trenutno se najintenzivnije pregovara o ekonomskom programu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: