LE: Protest zbog "preletača" u DS

Lideri i simpatizeri pet stranaka okupljenih u koaliciji oko SNS, protestovali su večeras u Leskovcu zbog toga što su četiri njihova odbornika "prebegli" u DS.

Info

Izvor: B92

Petak, 25.05.2012.

22:39

Default images

Više stotina članova Ujedinjenih regiona, Srpske napredne stranke, Jedinstvene Srbije, Nove Srbije i Demokratske stranke Srbije protestovalo je u Leskovcu zbog prelaska četiri odbornika Narodne partije, Reformističke stranke i Pokreta veterana iz te koalicije u koaliciju sa Socijalističkom partijom i Demokratskom strankom.

Uzvikujući pogrdne reči i optužujući odbornike da su za prelazak iz jedne koalicije u drugu primili mito, učesnici protesta su prošli glavnom leskovačkom ulicom, a zatim i pored njihovih kuća i stanova .

Protestu je prethodilo saopštenje odbornika Narodne partije, Reformističke stranke i Pokreta veterana da izlaze iz koalicije Ujedinjenih regiona Srbije i da se priključuju Socijalističkoj partiji i Demokratskoj stranci.

Takva novoformirana koalicija u Skupštini grada Leskovca imaće 38 od 75 odbornika, a konstutivna sednica je zakazana za 1.jun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: