Vučić: Nastavak saradnje sa Turskom

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić najavio je nastavak dobre saradnje Srbije i Turske istakavši da će svi ugovori između dve zemlje biti poštovani.

Info

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.05.2012.

11:56

Default images

Zahvalivši u ime SNS-a turskom predsedniku Abdulahu Gulu na čestitkama koje je uputio povodom pobede Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima u Srbiji, Vučić je rekao da je Turska velika zemlja i prijatelj Srbije.

"Srbija treba da ima dobre odnose sa Turskom, ekonomske i političke. Mi živimo u državi kontinuiteta. Sve što je ugovarala prethodna vlast, dakle, sporazumi Srbije i Turske, pre svega ekonomski, biće, naravno, poštovani", rekao je Vučić turskoj agenciji Anadolija.

Upitan da prokomentariše izjavu lidera socijalista Ivice Dačića da "Zapad gura koaliciju Demokratske stranke (DS) i Srpske napredne stranke (SNS)", Vučić je rekao:

"Jedino što možemo reći jeste da mi poštujemo Zapad i poštujemo Istok. Ali, izvinite, građani Srbije su ti koji odlučuju o svakoj vladi i u skladu s tim ćemo se mi i opredeljivati".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: