Ilić: Sve pregovore vodi Nikolić

Koalicioni partner SNS, predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, izjavio da sve pregovore o budućoj vladi prepušta Tomislavu Nikoliću, lideru naprednjaka.

Info

Izvor: Kurir

Četvrtak, 24.05.2012.

11:37

Default images

Prema njegovim rečima, Nikolić punom parom radi na sastavljanju novog kabineta, dobro mu ide, ali, navodno, ne zna s kim se predsednik SNS sve sastajao, piše Kurir.

Na pitanje šta su se Nikolić i Dačić dogovorili na prekjučerašnjem susretu, Ilić je rekao da ne zna i da se nije čuo sa Nikolićem.

"Malo sam se povukao, u Čačku sam, imam neke privatne obaveze, a i premoren sam od kampanje. Pregovore o formiranju vlade Toma je preuzeo na sebe. Već radi na tome punom parom, ima odrešene ruke i ja se ne bih petljao u njegov posao. On to dobro radi", kazao je on za "Kurir".

Nikolić je rekao u da ne zna da li se vode zasebni razgovori sa PUPS i JS o formiranju vlade, a na pitanje da li će on biti ministar infrastrukture ukoliko SNS formira Vladu, lider NS kaže da o tome nije razmišljao. "Nisam o tome razmišljao. Imamo sporazum, mi smo uvek bili korektni ljudi i sad hoćemo da pomognemo da se u Srbiji nešto napravi. Pomoći ćemo, u kojoj god oblasti da to traže od nas", rekao je on.

Prema njegovim rečima, ukoliko lider naprednjaka odluči da u vladu uđe sa URS-om, on neće imati problem s tim.

"Kako odluči, tako je. Nemojte da me provocirate da kažem da li će s ovim ili s onim. Toma je moj koalicioni partner. Bio sam pored njega kad su bili izbori i kad su ga Tadić i Koštunica zvali da mu čestitaju pobedu"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: