SNS: Nikolić u subotu sa Putinom

Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić sutra će otputovati u Moskvu, gde će razgovarati s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, rečeno je u SNS.

Info

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 24.05.2012.

11:03

Default images

Nikolić će s Putinom razgovarati u subotu, a o detaljima posete i konkretnim temama razgovora SNS će, kako je navedeno u toj stranci, javnost obavestiti tokom dana.

Sednica Glavnog odbora SNS-a na kojoj će Nikolić podneti ostavku na mesto predsednika naprednjaka zakazana je za danas u 16.00 i on se do tada neće obraćati novinarima.

Nikolić se danas u Beogradu sastao s ministrom spoljnih poslova Slovačke Miroslavom Lajčakom.

Osim Nikolića, na 13. kongresu JR biće i potpredsednik Demokratske stranke Srbije Nenad Popović i član Predsedništva te stranke Jovan Palalić, najavljeno je danas iz te stranke.

Tokom dvodnevne posete Moskvi predstavnici DSS održaće niz sastanaka sa funkcionerima Jedinstvene Rusije i zvaničnicima vlade Ruske Federacije na kojima će se razgovarati o načinima za jačanje ekonomske saradnje Srbije i Rusije.

Kako piše u saopštenju, u okviru Kongresa, koji se održava 25. i 26. maja, Popović će govoriti na okruglom stolu "Evroazijski projekat - integraciono objedinjenje kao faktor obezbeđenja stabilnosti rasta".

DSS i Jedinstvena Rusija potpisale su 2007. godine međupartijski sporazum koji predviđa saradnju dve stranke na jačanju srpsko-ruskih odnosa u oblastima politike, ekonomije, obrazovanja, kulture i duhovnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: