Đukanović: Puna saradnja sa SNS

Lider DPS Milo Đukanović čestitao je Tomislavu Nikoliću izbor za predsednika Srbija, navodeći da DPS ostaje otvorena za punu saradnju Podgorice i Beograda.

Info

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.05.2012.

11:00

Default images

Đukanović je kazao da se Nikolićevim izborom za predsednika Srbije, Srpska napredna stranka potvrdila kao veoma značajan faktor na političkoj sceni Srbije i regiona, saopštila je DPS.

"Čestitajući Vam, koristim priliku da ponovim ono što sam kazao i tokom našeg susreta u Podgorici, krajem prošle godine, da DPS ostaje otvorena za punu saradnju naših prijateljskih partija, u cilju unapređenja odnosa Crne Gore i Srbije, kao država koje imaju i istorijsku bliskost i zajedničke evropske ciljeve", naveo je on.

Prema njegovim rečima, takva saradnja je ne samo u najboljem interesu Crne Gore i Srbije, nego i čitavog Zapadnog Balkana, jer su zemlje našeg regiona veoma upućene jedna na drugu.

"Ukoliko budemo imali bolje međusobne odnose, utoliko ćemo svi dinamičnije i uspešnije realizovati svoje strateške ciljeve, koji su prevashodno posvećeni unapređenju kvaliteta života naših građana. To će, zakonomerno, značiti i ostvarivanje poželjne dinamike procesa integracije zemalja našeg regiona", kazao je Đukanović.

On je uveren i da će Nikolić svojim angažmanom doprineti brzom ekonomskom i demokratskom razvoju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: