Trivan: Razgovori još nisu počeli

Potpredsednica DS Jelena Trivan kaže da nema osnova za spekulisanje o personalnim rešenjima u vladi pre nego što su pregovori o formiranju vlade uopšte počeli.

Info

Izvor: B92

Utorak, 22.05.2012.

14:53

Default images

Ona je ujedno i demoantovala sve spekulacije medija u vezi sa sinoćnjom sednicom Predsedništva te stranke.

Istina je ono što je DS saopštila posle sinoćnje sednice, da je Predsedništvo donelo isključivo odluku da se na osnovu dogovora od 8. maja s koalicijom SPS-PUPS-JS započnu pregovori o formiranju parlamentarne većine na svim nivoima, kaže Trivanova.

"Ja očekujem da će ti pregovori početi u najskorije vreme i da tokom tih pregovora tek možemo doći do svih kadrovskih rešenja unutar te vlade, a sve ostale spekulacije koje se sada pojavljuju prvo nisu tačne, a drugo - nisu moguće, imajući u vidu da ti razgovori još nisu ni počeli", objasnila je Trivanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: