Gul čestitao Nikoliću na pobedi

Predsednik Turske Abdulah Gul čestitao je Tomislavu Nikoliću na izboru za predsednika i izrazio nadu da će dve zemlje nastaviti da jačaju prijateljske odnose.

Info

Izvor: Tanjug

Utorak, 22.05.2012.

12:24

Default images

"Uverevam Vas da je održavanje prijateljskih odnosa na visokom nivou izmedju Turske i Srbije i njihovo dalje jacanje tokom Vašeg predsednickog mandata od izuzetnog znacaja za nas", naveo je Gul u čestitki.

Turski predsednik je izrazio nadu da će Srbija, pod Nikolićevim "vizionarskim i veštim vođstvom", nastaviti da doprinosi miru i stabilnosti u regionu i u godinama koje dolaze.

Gul je, takođe, izrazio očekivanje da će Srbija nastaviti da "napreduje na putu integracija u Evropu i evroatlantske institucije", navedeno je u saopštenju koje je turska ambasada dostavila Tanjugu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: