Bajatović: Vlada neće skoro

Potpredsednik SPS Dušan Bajatović izjavio da je njegov stav da nova vlada neće biti brzo formirana.

Info

Izvor: 021

Utorak, 22.05.2012.

11:42

Default images

Lider vojvođanskih socijalista smatra da pri formiranju Vlade neće biti nekih iznenađenja, ali na pitanje da li isključuje mogućnost da SPS formira Vladu s naprednjacima, Bajatović je izbegao direktan odgovor.

"Ipak mnogo toga zavisi od odgovora DS-a, u utorak je predsedništvo SPS-a, a zatim će zasedati stranački organi. To je potpuno normalno da razmatramo jednu novonastalu situaciju i činjenicu koju nisu očekivali analitičari, pa ni mi koji smo podržavali Borisa Tadića, činjenicu da je Tomislav Nikolić novi predsednik Srbije", rekao je Bajatović za RTV.

On je dodao da ko god da formira novu vlast preuzima veliku odgovornost, a kako je rekao, stvari će biti malo jasnije u naredna dva-tri dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: