JS: Nastavljamo pregovore sa DS-om

Potpredsednik JS Petar Petrović kaže da će se, bez obzira na rezultate predsedničkih izbora, nastaviti razgovori koalicije SPS-PUPS-JS i DS o formiranju vlade.

Info

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2012.

14:09

Default images

"Ne možemo da menjamo rezultate izbora, oni su takvi kakvi su, građani su izašli na izbore i dali su glas onome za koga su mislili da treba da daju" rekao je Petrović Tanjugu i podsetio da je koalicija SPS-PUPS-JS dala podršku Tadiću koji je u Jagodini pobedio Nikolića.

"Želimo NIkoliću da čestitamo i poželimo uspešan rad na mestu predsednika Srbije, ali što se tiče pregovora oko vlade mislim da tu neće biti nekih većih problema i da će se nastaviti započeti razgovori između lidera koalicije SPS -PUPS JS i DS i još nekog ko bude prihvatio program koalicije SPS-PUPS-JS", rekao je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: