Čanak: Nema razloga za tugu

Lider LSV-a Nenad Čanak rekao je za B92 da je Boris Tadić bio bolji kandidat na predsedničkim izborima ali da su građani glasali kako su glasali.

Info

Izvor: B92

Nedelja, 20.05.2012.

22:39

Default images

On je dodao da agencije za ispitivanje javnog mnjenja treba dobro da razmisle o svojem kredibilitetu s obzirom na procene koje su davale pre drugog kruga. Čanak je naveo i da odluka o koaliciji za formiranje Vlade Srbije između DS-a i SPS-a nije pomućena rezultatima predsedničkih izbora.

"Nisu samo SPS i DS u koaliciji, tu smo mi, JS, PUPS. Odluka o toj koalicji nije pomućena ovim. Nije cilj bio vlada po svaku cenu, nego ona koja ide ka Evropi. U svakom timu tokom pregovora o vladi biće predstavnik LSV. Neke stvari se ne menjaju", kaže Čanak.

On je dodao da su izbori pokazali da građani većinski žele da Tadić više ne bude predsednik, da je to Nikolić i da je narod to hteo, ali i da je hteo i pre dve nedelje skupštinsku većinu kakvu je dobio.

"Ko se boji rezultata izbora, neka ne ide na njih. Nema razloga za tugu, nije prvi put da glasanje ima čudne rezultate", istiakao je Čanak.

Nenad Čanak je jedini stranački lider koji je u sedištu DS-a želeo da govori za sada sa medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: