Pastor: Očekujemo dobar rezultat

Predsednik SVM očekuje dobar rezultat svoje stranke na pokrajinskim izborima i smatra da SVM na tim izborima ima deset "jako dobrih kandidata".

Info

Izvor: B92

Nedelja, 20.05.2012.

21:05

Default images

Pastor, koji je u drugom krugu podržao predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića, jedan je od deset kandidata SVM na izborima za poslanike u Skupštini Vojvodine po većinskom sistemu.

On očekuje da će SVM u pokrajinskom parlamentu imati isti broj poslanika kao i u prethodnom mandatu, te da će na taj način ostvariti "uticaj na regionalna pitanja".

"Taj uticaj ćemo ostvariti i kroz parlament Republike Srbije, gde po prvi put u istoriji imamo samostalni poslanički klub, kao i u mnogo opština i gradova gde smo prisutni u lokalnim parlamentima. Zbog toga je jako važno ostvariti dobar rezultat i na pokrajinskim izborima kako bismo taj uticaj imali i u Skupštini Vojvodine", rekao je Pastor.

Pastor je u drugom krugu predsedničkih izbora glasao danas u osam časova u Subotici, na biračkom mestu u naselju Nosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: