Pajtić: Pobeda DS u Vojvodini

Potpredsednik DS Bojan Pajtić kaže da očekuje još ubedljiviju pobedu predsedničkog kandidata Borisa Tadića u drugom krugu predsedničkih izbora u Vojvodini.

Info

Izvor: Beta

Nedelja, 20.05.2012.

21:03

Default images

Pajtić je novinarima posle glasanja u Novom Sadu rekao da je ubeđen da će Vojvođani podržati Tadića u još većem broju nego što je to bio slučaj u prvom izbornom krugu.

Govoreći o drugom krugu izbora za Skupštinu Vojvodine po većinskom izbornom sistemu koji se takođe danas održava, Pajtić je rekao da očekuje ubedljivu pobedu DS, koji ima 51 kandidata od ukupno 60 izbornih jedinica.

"Očekujem da ćemo, kao i u prethodna tri saziva Skupštine Vojvodine, imati stabilnu većinu za dalji razvoj, napredak društva i implementaciju evropskih standarda", rekao je Pajtić.

On je rekao i da očekuje veću izlaznost u Vojvodini u drugom krugu izbora i da će Vojvodina potvrditi svoje opredeljenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: