Ilić: Narod se zasitio kampanje

Predsednik NS Velimir Ilić kaže da je izlaznost građana u drugom krugu izbora mala jer se narod zasitio kampanje, ali da očekuje pobedu Tomislava Nikolića.

Info

Izvor: Beta

Nedelja, 20.05.2012.

20:42

Default images

"Izlaznost u drugom krugu predsedničkih izbora je mala jer se narod zasitio napornom kampanjom i izbornim prevarama. Očekujem pobedu Tomislava Nikolića i to bi bio i red. Ja mu unapred čestitam na pobedi", rekao je Ilić novinarima, nakon glasanja u čačanskom naselju Atenica.

On je dodao da ocekuje da će nova Vlada Srbije biti formirana odmah posle konstituisanja republičke Skupštine, kada će, kako je rekao, "situacija biti jasna, pa će moći da se razgovara oko formiranja Vlade".

"Konstituisanje parlamenta je ključno. Kako se tu bude pokazao odnos stranaka jednih prema drugima to će biti preneto i na buduću Vladu. Kada bude izabran predsednik parlamenta, već će sve biti potpuno jasno", rekao je Ilić.

On je dodao da do sada nije bilo ozbiljnijih pregovora među strankama oko eventualne buduće koalicije i da će se ti pregovori obaviti nakon drugog kruga predsedničkih izbora.

Ilić je ocenio da nije dobro što su se pojedini lokalni odbori Srpske napredne stranke pre završetka predsedničkih izbora oglašavali o budućim koalicijama u gradovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: