DSS: Potrebna promena politike

Lider DSS Vojislav Koštunica kaže da je Srbiji potrebna promena državne politike više nego ikad.

Info

Izvor: B92

Nedelja, 20.05.2012.

20:39

Default images

Koštunica kaže da Srbija treba da napusti "pogrešnu, štetnu i pogubnu politiku zasnovanu na dogmi da Evropska unija nema alternativu".

Koštunica je nakon glasanja rekao novinarima da je o tome razgovarao da predsedničkim kandidatom Tomislavom Nikolićem.

"Dogovorili smo se o meni veoma značajnoj stvari, da ovu veliku i značajnu odluku za budućnost Srbije - da li Srbija treba da bude politički neutralna ili član EU, treba da prepustimo narodu", kazao je Koštunica.

On je rekao da o budućnosti Srbije treba da odlučuje narod svojom voljom, a ne da budućnost bude nametnuta u "plitkoumnoj i pogubnoj dogmi" i dodao da je to razlog što je na ovim izborima podržao predsedničkog kandidata Tomislava Nikolića.

Koštunica je kao drugi važan razlog za podršku Nikoliću naveo to što je "na ove izbore pala 6. maja ozbiljna sumnja o regularnosti i izbornoj krađi"

"Uveren sam da bi Tomislav Nikolić, ako pobedi na izborima, svojim autoritetom mogao da obezbedi da nezavisna komisija ponovo prebroji glasačke listiće i utvrdi šta se zapravo desilo 6. maja", rekao je Koštunica.

Koštunica je poručio da demokratije nema bez poštenih izbora.

Predsednik DS S-a Vojislav Koštunica glasao je nešto posle 13 časova na biračkom mestu u beogradskoj opštini Stari grad. On je na biračko mesto u Gospodar Jevremovoj ulici došao sa suprugom Zoricom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: