"Nikolić nije ponudio rešenja"

Potpredsednik DS Dragan Šutanovac kaže je u duelu Boris Tadić predstavio viziju Srbije za razliku od Tomislava Nikolića koji nije ponudio nikakvo rešenje.

Info

Izvor: B92

Četvrtak, 17.05.2012.

22:36

Default images

"Tadić je prezentovao svoj program, način rada i mišljenja, viziju Srbije, ideje koje zastupa, ali je kratko vreme od tri minute za ozbiljne teme", rekao je Šutanovac komentarišući TV duel.

On je, gostujući u emisji jagodinske televizije "Palma plus", naveo i da je lider DS u duelu pokazao i postojanost.

Potpredsednik DS je ocenio da je "Nikolić loše savetovan od svojih savetnika, pre svega da napada".

"Završio se duel, a da Nikolić nije ponudio nikakvo rešenje", rekao je Šutanovac i dodao: "Ako je rešenje da se kazni Tadić zbog toga što je bila svetska ekonomska kriza onda je to totalno promašeno".

"Važno je reći da je duel završio tako što je Tadić rekao da će pružiti ruku posle ovih izbora", dodao je Šutanovac i objasnio da je to dobro za Srbiju, za budućnost, za stabilnost Srbije, ali i za one koji danas gledaju da li se u Srbiji vodi jedan demokratski izborni proces i da li će vlada biti demokratska.

On je poručio i da su demokratska vlada i stabilnost pretpostavka da dođu investitori u našu zemlju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: