I SRS sumnja u Nikolićeve diplome

Visoki funkcioner SRS Nemanja Šarović izjavio da radikali od ranije sumnjaju u ispravnost fakultetske diplome predsedničkog kandidata Tomislava Nikolića.

Info

Izvor: B92

Četvrtak, 17.05.2012.

14:23

Default images

On je istovremeno pozvao sve sipmatizere radikala da u drugom krugu predsedničkih izbora ne glasaju ni za jednog kandidata.

"Iako smo bili bliski saradnici, on (Nikolić) nikada nikome od nas nije pomenuo svoje studije. Svi smo bili iznenađeni kada smo čuli da je diplomirao, a kako saznajemo iz novina, jedan od ispita je dao u vreme dok je sa nama bio na konvenciji", rekao je Šarović na koferenciji za novinare.

Šarović je dodao da radikali neće podržati nijednog kandidata u drugom krugu predsedničkih izbora, jer, prema njegovim rečima, "radikali ne vide razliku izmedju politike Borisa Tadića i Tomislava Nikolića".

"Obojica nastavljaju politiku poniženja Srbije kojom su gradjani dovedeni na rub egzistencije", kazao je Šarović i pozvao simpatizere SRS da "tokom izbora ostanu kod kuće".

Podsetimo, beogradski mediji bavili su se prethodnih dana pitanjem kako je lider naprednjaka završio fakultet i nakon toga položio master ispit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: