LSV: Nikolić ne sme biti predsednik

LSV u saopštenju poziva još jednom svoje birače i simpatizere da u drugom krugu izbora ne glasaju za Tomislava Nikolića.

Info

Izvor: Beta

Četvrtak, 17.05.2012.

13:01

Default images

Portparolka LSV Aleksandra Jerkov je na današnjoj konferenciji za novinare podsetila da LSV dvadeset dve godine vodi politiku koja se uvek suprotstavljala nasilju, mržnji, podelama i ratovima i dodala da je, upravo zbog toga obaveza Lige, da pomogne Borisu Tadiću da pobedi Tomislava Nikolića na izborima u nedelju i da ostane predsednik Republike Srbije.

Jerkova je rekla i da Tomislav Nikolić možda jeste skinuo bedž sa likom Vojislava Šešelja sa revera i da pokušava da se prikaže kao nova politička snaga, ali da se u prethodne dve nedelje videlo da Srpska radikalna stranka i dalje postoji u njemu, stoji, između ostalog, u saopštenju LSV-a.

"Ma koliko se trudio da se prikaže kao novi, građani Vojvodine, Srbije, Novog Sada, ne mogu da zaborave šta su sve Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i svi njihovi saradnici učinili u prethodnom periodu. Građani ne mogu da zaborave ni ratove ni siromaštvo ni inflaciju. Ne mogu da zaborave ni plate i penzije koje su kasnile, ni težaki život ni redove za ulje, mleko i šećer - navela je ona.

"Zbog toga je zadatak svih nas koji se 22 godine borimo protiv politike za koju verujemo i znamo da on i dalje zastupa, da ga sprečimo da 20. maja dodje na vlast", rekla je Jerkova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: