OEBS spreman za drugi krug

Portparol Misije OEBS-a na Kosovu kaže da će za drugi krug predsedničkih izbora Srbije na Kosovu sve biti sprovedeno po principu iz prvog kruga glasanja.

Info

Izvor: Beta

Četvrtak, 17.05.2012.

10:36

Default images

Izborni materijal za drugi krug izbora stigao je na Kosovo. Kao i na izborima 6. maja glasaće se u 17 opština u kojima će ukupno biti otvoreno 90 biračkih mesta.

Pravo da glasa na nedeljnim izborima, prema podacima OEBS-a, ima oko 109.000 birača.

"Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00. Kao i prošli put, ako bude gužve na biračkim mestima, OEBS će nastaviti rad dok svi ne glasaju", rekao je Nikola Gaon za KIM radio.

Portparol OEBS-a je dodao da će i ovog puta izbore sprovoditi samo predstavnici te misije, njih oko 500, koji će, nakon zatvaranja glasačkih mesta, izborni materijal dostaviti do Raške i Vranja gde će se glasovi prebrojati.

OEBS je organizovao srpske predsedničke i parlamentarne izbore na Kosovu 6. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: