Tadić: Nikolić me razočarao

Najveće razočarenje su oni koji ne umeju sportski da podnesu poraz, već naknadno pokušavaju da izmisle nekakve izborne neregularnosti, izjavio Boris Tadić.

Info

Izvor: Press

Ponedeljak, 14.05.2012.

00:19

Default images

"Takav pokušaj vidim kao inscenaciju i alibi za neuspeh 20. maja," rekao je Tadić u intervjuu za Press, napominjući da su svi zapisnici sa izbora bili potpisani i bez ijedne primedbe.

"Prošle nedelje imali smo prvo poluvreme izbora, koji se završavaju 20. maja i na kojima će Srbija definitivno odrediti put kojim treba da ide sledećih pet godina. Uveren sam da će građani potvrditi da žele nastavak jedne jasne proevropske politike, koja nam donosi investicije, nova radna mesta i stabilnost ," kaže predsednički kandidat koalicije „Izbor za bolji život".
"To ne smemo da prokockamo. Zato je potrebno da svi izađemo 20. maja i damo svoj glas za mirnu i sigurnu budućnost," kaže Tadić. O dogovoru sa koalicijom oko SPS-a kaže:

"Sa koalicijom SPS, PUPS i JS brzo i lako smo se dogovorili oko programskih ciljeva i nastavka jedne korektne i delotvorne saradnje kakvu smo imali i do sada. Razgovaraćemo i sa drugim potencijalnim partnerima s kojima delimo viziju Srbije, ali posle 20. maja. Drugi krug izbora je presudan dan i svi moji napori usredsređeni su na to."

Ceo intervju koji je Boris Tadić dao za "Press" pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: