"SNS policiji nije predao listiće"

Predstavnici SNS nisu omogućili policiji da po nalogu tužilaštva proveri navode o poreklu i autentičnosti glasačkih listića, izjavio Tomo Zorić.

Info

Izvor: Beta

Subota, 12.05.2012.

11:49

Default images

"SNS ponovo je danas onemogućila policiji i tužilaštvu uvid u glasačke litiće i traženi materijal", rekao je portparol republičkog Tužilaštva Tomo Zorić agenciji Beta.

Zorić tvrdi da je Tužilaštvo i danas tražilo od SNS da proveri autentičnost porekla listića.

"Kako su predstavnici SNS onemogućili da policija i tužilaštvo obave uvid u taj materijal tužilaštvo poziva Srpsku naprednu stranku da ne zloupotrebljava državne institucije u političke svrhe i da omogući utvrđivanje istine koja bi trebalo svima da bude cilj", rekao je Zorić.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić rekao je ranije danas novinarima da će policija oko 11.30 doći u sedište naprednjaka na Novom Beogradu kako bi preuzela izborne listiće do kojih je došla SNS tvrdeći da su izbori održani 6. maja pokradeni.

"Doći će policija oko 11.30 pa ćemo im predati listiće, a izneti i nove dokaze", rekao je Vučić.

Republičko tužilaštvo zatražilo je juče od policije da proveri navode u vezi sa poreklom i autentičnošću glasačkih listića koje je SNS pokazao javnosti tvrdeći da je reč o izbornoj krađi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: