Palma: Srbija da glasa za Tadića

Gradonačelnik Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podržao je predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića.

Info

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 08.05.2012.

16:50

Default images

On je ujedno i čestitao Tadiću kao "novom-starom predsedniku Srbije".

Marković je, na Tadićevom predizbornom skupu u Jagodini, podsetio da je poslednja vlada i prva u novijoj istoriji koja je izdržala pun mandat, da je uspela da od Srbije napravi državu političke stabilnosti i da takva politika treba da bude nastavljena.

"Želim da pozovem građane Srbije, ne samo one koji su glasali za koaliciju SPS-PUPS-JS, da glasaju za budućeg predsednika Borisa Tadića. Ja imam to pravo zato što su me priznale moje komšije, i ako mi Jagodinci sa kojim sam odrastao veruju, mogu da pozovem i celu Srbiju da glasa za Borisa Tadića", rekao je on.

"Gospodine predsedniče, dozvolite mi da Vam i ime Koalicije SPS -PUPS-JS čestitam na izboru za novog, starog predsednika Srbije", rekao je Marković na gradskom trgu u Jagodini.

On je dodao da je bio na "mnogim sastancima sa ambasadorima gde je bio i Tadić i "video kako moj prijatelj Boris Tadić zastupa ineterese Srbije".

Prema njegovim rečima, posle godina ekonomskih iskušenja i strani investitori su upravo zahvaljujući dosadašnjem presedniku Tadiću počeli da dolaze u Srbiju.

"Nekada sam govorio da se patriotizam ne sipa u traktore, sada kažem da se status kadidata za članstvo u EU sipa u nova radna mesta i zato moramo da glasamo za predsednika Borisa Tadića", rekao je Marković.

"Srbija, siguran sam, glasaće za Tadića, on je i u dobroj kondiciji, trčao je pet kilometara na Beogradskom maratonu, on je sportista", zaključio je Dragan Marković Palma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: