"Povratak komunističkog sindroma"

Ekonomista Miodrag Zec ocenio je danas da prvi rezultati izbora i veliki uspeh SPS pokazuju da se "komunistički sindrom vraća na velika vrata u Srbiju".

Info

Izvor: Beta

Ponedeljak, 07.05.2012.

12:31

Default images

"Vraća se komunističko načelo da je društvo, društvo raspodele, a ne stvaranja, kao i da se ključna pitanja gube ili dobijaju politički na raspodeli, a stvaranje je manje važna stvar", kazao je on agenciji Beta.

Zec je naglasio da to nikako nije dobro za dugoročno funkcionisanje društva i da će računi koji se odlažu ipak stići na naplatu.

Prema njegovim rečima, na ovim izborima veliku podršku su dobile socijalne ideje koje znače povratak na staro, odnosno ideje socijalne pravde - biće, daćemo, rešićemo.

"Ono što čeka vladu ma kakva ona bila, zahtevaće sve suprotno od izbornih poruka, umesto - dobijaćete više, a radićete manje, ovde ćete dobijati - radićete više, a dobijaćete manje", kazao je Zec.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: