Nikolić: Čestitam i sam sebi

Za tri i po godine postojanja stigli smo do najviše glasova. To može da se preslika na predsedničke, iako se svi utrkuju da dokažu drugačije, izjavio Nikolić.

Info

Izvor: B92

Nedelja, 06.05.2012.

23:06

Default images

"Poštujem i Tadićeve glasove, ko god da je ispred za pola procenta. On sigurno zna da ovaj rezultat znači veliku prednost za mene u drugom krugu", kazao je predsednički kandidat Tomsilav Nikolić na konferenciju za štampu u sedištu stranke.

"Želim da ova noć ujedini sve građane Srbije, da svi poštuju predsednika ko god da bude, i da što pre formiramo novu vladu i krenemo konačno da radimo", poručio je Nikolić.

On se zahvalio svima, pa i , kako je rekao, sam sebi, ali i medijima onoliko koliko su zaslužili, "a svi znate čemu sam bio izložen".

Situacija sasvim drugačija u odnosu na prošle izbore. Ako građani pokažu ovoliko savesti u drugom krugu, kao u prvom, Srbija će dobiti novog predsednika, sa novim idejama, kazao je on.

"Triput sam bio prvi u prvom krugu, nikad nisam bio ubeđen da ću dobiti na kraju. Sada sam ubeđen da dobijam drugi krug", rekao je on.

Nikolić je ujedno dodao i da će se više od SNS čuti u utorak ili sredu, do kada će ta stranka početi da razgovara sa drugim strankama.

Na kraju konferencije za novinare on je zamolio sve za poštenu kampanju pred drugi krug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: