"SPS pobeđuje na svim nivoima"

Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović sigurna da će lista SPS-PUPS-JS, predvođena Ivicom Dačićem, na predstojećim izborima odneti pobedu na svim nivoima.

Info

Izvor: B92

Petak, 27.04.2012.

18:34

Default images

"Ivica Dačić je svojim radom i rezultatima u vladi pokazao ko je", rekla je Đukić Dejanović na predizbornom skupu liste SPS-PUPS-JS u Kuršumliji, istakavši da će SPS nastaviti istrajno borbu protiv korupcije i kriminala.

Ona je naglasila da koalicija SPS-PUPS-JS nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije i da će uvek štititi, podržavati i pomagati Srbe na Kosmetu.

"Bez ekonomske revolucije nećemo moći da živimo bolje", rekla je potpredsednica SPS-a i dodala da o penzionerima niko ne bi vodio računa da SPS nije u vladi.

Konvenciji u Kuršumliji, pored Dejanovićeve, prisusustvovali su predsednik Izvršnog odbora SPS Branko Ruzić i narodni poslanik Dejan Radenković.

Đukić Dejanović je danas, tokom posete Kuršumliji, obišla drvni kombinat "Simpo Šik", gde je s rukovodstvom preduzeća razgovarala o ostvarenim rezultatima ove fabrike, a nakon toga i novootvoreni pogon oplemenjenog lesonita, gde je razgovarala s radnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: