Ljajić: Glas protiv politike sukoba

Predsednik SDPS Rasim Ljajić pozvao je Bošnjake i sve građane Sandžaka da glasaju protiv politike konfrontacije.

Info

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 26.04.2012.

21:18

Default images

Ljajić je s predizbornog skupa u Sjenici poručio da Bošnjaci u Sandžaku ne mogu više da žive kao devedesetih godina - u konfrontaciji sa svima i svađi sa državom.

Ne pominjući ime, Ljajić je ukazao na čoveka koji se, kako je rekao, "ne konftrontira zbog naroda, nego zbog sebe, da bi istrgovao nešto" i dodao da je reč o političkom "šibicarenju".

Ljajić je istakao da se radi o čoveku koji samo "zaluđuje narod i priča svašta - za Sarajevo ima jednu, za Beograd drugu, a ovde treću priču", a jedini mu je cilj, kako je kazao, "nteres i enormno bogaćenje."

On je podsetio da je taj isti čovek pre šest meseci vodio kampanju za bojkot "srpskog popisa stanovništva" i govorio da je izdajnik onaj ko se popiše, a sada se kandiduje za predsednika Srbije".

''Nećemo više da se svađamo, nećemo više da se delimo, nećemo više da delimo džamije, nećemo više da delimo imame", naglasio je lider SDPS-a.

"Bog nam je dao da oni koji su to napravili izađu na izbore da ih potučemo do nogu, jer ove pišman hodže moraju da plate cenu za ovo što su uradili", poručio je Ljajić.

"Situacija je veoma ozbiljna", rekao je on i naveo da, prema najnovijim istraživanjima, SDPS u Novom Pazaru može da računa na 46 odsto glasova, dok je u Sjenici i Tutinu "mrtva trka".

Zato je svaki glas važan, kazao je Ljajić i pozvao građane Sjenice i celog Sandžaka da glasaju za SDPS na lokalnim i parlamentarnim izborima, a na predsedničkim za Borisa Tadića, lidera "Koalicije za bolji život" sa kojom ova stranka ide na izbore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: