Đulijani samo bio za bombardovanje

Lider SNS Tomislav Nikolić kaže da vlast napada naprednjake što su doveli u Beograd čoveka koji je "samo zagovarao bombardovanje."

Info

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 23.04.2012.

19:55

Default images

Predstavnici vlasti, kako je istakao, 12 godina sarađuju sa ljudima koji su bombardovali Srbiju.

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" je na predizbornom skupu u Čačku rekao da su demokrate toliko kritikovale bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija zbog toga što su se naprednjaci prvi setili da ga pozovu.

"Da je došao kod njih i da njima pomaže, Đulijani bi bio dobar", rekao je Nikolić i dodao da ni Bogoljub Karić nije bio proglašavan za kriminalca dok je, kako kaže, sarađivao sa DS i pomagao Tadiću da pobedi na predsedničkim izborima.

Ranije danas, Nikolić je pozvao građane da na izborima 6. maja ne rasipaju glasove na male stranke, jer, kako je rekao, samo koalicije oko DS-a i SNS-a mogu da pobede na izborima.

"Glasanje za male stranke je, u stvari, samo prilika Demokratskoj stranci da dođe do 126 poslanika uz pomoć kojih je i vladala u prethodnom mandatu. Vlast Demokratske stranke je tokom 12 godina pokazala koliko može da upropasti jednu divnu zemlju i njihova pobeda ne može da donese promenu na bolje", poručio je on građanima u spomen kompleksu "Drugi srpski ustanak" u Takovu kod Gornjeg Milanovca.

Na predizbornom skupu u Arilju, Nikolić je prethodno izrazio sumnju da aktuelna vlast ima nameru da zaista preispita sporne privatizacije.

"Najavili su da će to učiniti do 2018. godine. Šta će im šest godina za to? Da neće možda da uhapse Cvetkovića, Vlahovića, Đelića... Vrana vrani oči ne vadi", naglasio je lider SNS.

U okviru obilaska moravičkog i zlatiborskog okruga Nikolić je posetio Takovo, Gornji Milanovac, Kosjerić, Požegu, a obratio se i građanima Ivanjice, Guče i Čačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: