"Raskrstimo sa pogrešnom politikom"

Predsednički kandidat Preokreta Čedomir Jovanović kaže da u kampanju ne ide sa idejom da ratuje sa liderima DS i SNS već sa idejom o poslu koji se mora uraditi.

Info

Izvor: Tanjug

Nedelja, 22.04.2012.

16:37

Default images

Jovanović je istakao da je to obaveza političara koji sebe smatraju ozbiljnim i istakao da oni moraju problemima da krenu u susret, a ne da od njih godinama beže i da o njima ćute, saopštila je informativna služba Preokreta.

"Hoću da se borim s tim problemima i zato u ovu kampanju idem s idejom o poslu koji treba da uradimo, ne da bismo ratovali s Tadićem i Nikolićem i pobeđivali, ni sa Ugljaninom, ni Ljajićem, ni muftijom, nego da se dogovorimo o poslu koji ćemo da uradimo, pa da taj posao bude deo našeg života", kazao je Jovanović.

On je ocenio da su svi jednako nesrećni u Srbiji i da je to cena pogrešne politike s kojom je vreme da se raskrsti.

"Nisu izbori rat i zato sam poručio drugim političarima da ne grizu sami sebe i sve oko sebe, nego da idu među narod. I Tadić, i Nikolić, i Dačić, i Ugljanin, i ja, i ostali, svako među narod", rekao je Jovanović.

Ako narod treba da se miri, kako je istakao, nek se miri pre izbora, a ne posle da se nacionalno pomirenje iskoristi za koaliciju koja se stvara na "buvljoj pijaci".

"Ako Bošnjaci treba da se mire nek se ne mire zato što drugačije vlast ne može u Pazaru da se formira nego sad to da se kaže. Za to se borim", rekao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, ako se preokret ne napravi u ovom trenutku biće kasno.

"Nikad više da nas ne vodi naknadna pamet nego razumni i sposobni, da vide cilj pred nama na onaj način na koji ga je potrebno videti da bismo svi zajedno do njega stigli", kazao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: