Još dve liste pred ponoć

U ponoć je istekao rok za prijavljivanje kandidatskih lista za parlamentarne izbore 6. maja. Neposredno pred rok predate su još dve kandidatske liste.

Info

Izvor: Tanjug

Subota, 21.04.2012.

10:06

Default images

Liste su pred istek roka predali Komunistička partija i stranka Nijedan od ponuđenih odgovora.

Predstavnici Komunističke partije noćas su Republičkoj izbornoj komisiji predali izbornu listu Komunistička partija-Josip (Joška) Broz sa imenima kandidata za pralamenztarne izbore.

RIK će validnost potpisa za listu komunista koje predvodi Joška Broz, unuk nekadašnjeg doživotnog predsednika Saveza komunista Jugoslavije i SFRJ, utvrditi najverovatnije u toku sutrašnjeg dana.

Minut pred ponoć listu je predala i stranka Nijedan od ponuđenih odgovora. Prvi na listi je Nikola Tulimirović, programer iz Beograda.

Ovo je poslednja lista predata RIK-u i očekuje se da do isteka roka određenog za ispravke budu otklonjeni svi uočeni nedostaci, kao i da NOPO bude poslednji izbor na glasačkom listiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: