"Glasajte kako mislite da treba"

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić izjavio je da će ta koalicija, kada pobedi, sarađivati sa svakim ko želi dobro Srbiji.

Info

Izvor: Tanjug

Sreda, 18.04.2012.

15:18

Default images

On je dodao da će to uraditi bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost.

"Sarađivaćemo sa svakim ko želi dobro i Pazaru i Srbiji, ne pitajući ni ko je, ni šta je, ni kako se zove. Bitno je samo da celokupnom narodu želi dobro", rekao je Nikolić u razgovoru sa građanima Novog Pazara.

On je poručio da lista koju predvodi želi da Novom Pazaru vrati stari sjaj, da u njega vrati i proizvodnju i zapošljavanje, jer iz toga, kako je rekao, uvek proisteknu i dobri međunacionalni odnosi.

"Sve nas je sada, nažalost, vlada ujedinila u siromaštvu", rekao je Nikolić.

Lider SNS pozvao je građane da se ne dele ni po polu, ni po pripadnosti naciji, ni po pripadnosti veri.

"Svaki čovek koji veruje u boga je dobar čovek. A gde traži boga, u katedrali, džamiji ili crkvi, meni je to sasvim svejedno", rekao je Nikolić.

On je dodao da svaki čovek ima pravo da od države traži šansu da izdržava svoju porodicu i istakao da će svako ko je stručan imati šanse u vladi, lokalnoj samoupravi, ili na bilo kom drugom mestu gde budu odlučivali naprednjaci.

Nikolić je rekao da formiranjem zajedničke liste sa Bošnjačkom narodnom strankom, SNS faktički dokazuje da joj je pođednako drag svaki deo Srbije, i u njemu svako dete i svaki čovek i svaka žena.

"Ako do sada političari nisu uspeli da obezbede slogu u Sandžaku, ili u Raškoj, kako ko voli, nama je dužnost da to učinimo, jer mi drugu državu nemamo. Ni Srbi, ni Bošnjaci, niti bilo ko drugi ko živi u Srbiji. Ovo nam je jedina država, i treba samo da je izgrađujemo i razvijamo, da u njoj živimo sve bolje", poručio je lider SNS.

Nikolić je ocenio da je ideja SNS najsnažnija ideja u Srbiji, oko koje su okupljeni mnogi ugledni i sposobni ljudi.

"Nije nas okupila na mržnji, nego na veri - veri u bolje, poštenije i čestitije. I nema šta da nas razdvoji osim ovih kriminalaca. Ali ja vam garantujem, prvo što ćemo uraditi jeste da oteramo kriminalce. Dugujemo narodu da kažemo ko ga je osiromašio i da kaznimo onoga ko je narod uveo u zlo i u nesreću", rekao je Nikolić.

Lider SNS je građanima poručio da na izborima glasaju onako kako misle da je najbolje, ali da ne vidi da će išta biti dobro ako ne dođe do promene vlasti.

"Ne vidim išta dobro ako ostanu oni koji su nas lagali, krali, optuživali narod, a sami živeli kako hoće. Mi smo potpuno spremni, treba nam vaše poverenje", poručio je predsednički kandidat SNS.

Tokom obilaska Raškog okruga, NIkolić će danas prisustvovati i predizbornom mitingu u Hali sportova u Kraljevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: