Nikolić: Tadić neće biti predsednik

Predsednik SNS Tomislav Nikolić kaže da Boris Tadić, nakon što je podneo ostavku na mesto predsednika Srbije, više neće ponovo biti na toj funkciji.

Info

Izvor: B92

Četvrtak, 05.04.2012.

20:02

Default images

"Boris Tadić je danas podneo ostavku i više nije predsednik Srbije. Nije i neće biti. Obećavam zato što znam", rekao je on na mitingu Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

Nikolić je optužio Tadića i Demokratsku stranku da se ponašaju kao da žive u filmu, a ne u stvarnom životu.

"Tadiću su očigledno previše puta rekli da liči na Džordža Klunija, pa se on i Demokratska stranka ponašaju kao da žive u filmu, u kojem su siromašni građani samo statisti", rekao je lider naprednjaka.

Ocenio je da je Srbija prepuna birokratije, korupcije i privilegija za pojedince, dok velika većina građana živi u bedi.

Nikolić je rekao da u Srbiji nema slobode medija, već da "vlast i tajkuni kontrolišu sve što vidimo ili možemo da pročitamo".

Miting SNS počeo je minutom ćutanja u znak sećanja na šestoro mladih koji su poginuli u požaru u diskoteci "Kontarst" u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: