DSS donosi 10 mlrd evra iz Rusije

Nenad Popović kaže da će DSS "ako bude vodila državu nakon izbora, obezbediti 10 milijardi evra iz Rusije koje će biti uložene direktno u domaću privredu".

Info

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 23.03.2012.

17:00

Default images

Popović je tokom obilaska Vranja naveo da to u Srbiji može da uradi jedino DSS. Prema njegovim rečima, ta sredstva će biti usmerena direktno u domaća preduzeća u vidu srednjoročnih i dugoročnih kredita sa periodom otplate od pet do 10 godina i grejs periodom od najmanje dve godine.

"To znači oživljavanje domaće privrede i više posla za sve gradjane Srbije", rekao je on predstavljajući ekonomski program stranke.

Potpredsednik DSS-a je naveo da će tim sredstvima biti pokrenuti i razvojni projekti, izgradnja saobraćajne i energetske infrastrukture, na kojima će biti zaposlena domaća preduzeća.

Popović je rekao da nema ništa protiv da se ta sredstva obezbede i od EU, ali je ocenio da je "poznato da je u EU velika kriza i da samo Rusija danas ima kapacitet to da uradi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: