"Do 2015. u Jagodini će svi raditi"

Predsednik JS-a Dragan Marković kaže da će njegova koalicija na izborima u Jagodini osvojiti 70 odsto glasova i da će u tom gradu do 2015. svi imati posao.

Info

Izvor: B92

Petak, 16.03.2012.

15:39

Default images

Marković je naveo da će bez posla biti samo oni koji neće da rade, jer će "svi nezaposleni biti zaposleni".

On je novinarima u Jagodini rekao i da će posle lokalnih izbora zakazanih za 6. maj pozvati u vlast sve stranke koje su prešle cenzus.

Koalicija "Dragan Marković Palma: Jedinstvena Srbija-Socijalistička partija Srbije-Partija ujedinjenih penzionera Srbije" predala je u Jagodini Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za lokalne izbore.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković rekao je da očekuje da će ta koalicija u Jagodini osvojiti više od 70 odsto glasova i najavio da će posle izbora pozvati u vlast sve stranke koje su prešle cenzus.

Marković je rekao da će u Jagodini do 2015. godine bez posla biti samo oni koji ne žele da rade i da će "svi nezaposleni biti zaposleni".

"Jagodina je 2004. godine imala budžet od pet miliona evra, a 2011. godina je završena sa direktnim i indirektnim prilivima od 25 miliona evra. Građani dobro znaju šta je ova koalicija do sada sve uradila, a od maja ćemo se boriti za nova radna mesta. Tako će u italijanskoj fabrici, koja počinje da se gradi 22. marta, biti zaposleno 520 radnika", rekao je Marković.

Marković je naveo i da će biti nastavljeni socijalni program i borba protiv bele kuge.

"U kampanji nećemo nikoga da napadamo jer ćemo prvo davati izveštaj o radu. Iza nas postoje dela, a iza drugih samo obećanja. Vodili smo računa da naši kandidati za odbornike budu u radnom odnosu i njihova biografija biće poznata svakom biraču", rekao je Marković.

Ta koalicija je prva u Jagodini predala listu, pa će na izbornom listiću biti pod rednim brojem jedan.

Na listi JS-SPS-PUPS u Jagodini je 31 kandidat za odbornika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: