Jadranka Šešelj - kandidat SRS

  • datum i mesto rođenja: 1960, Podujevo
  • obrazovanje: Pedagog
  • dosadašnje kandidature: 2012.
  • stranka: SRS

Info

Izvor: B92

Petak, 20.04.2012.

16:41

Default images

datum i mesto rođenja: 1960, Podujevo

obrazovanje: Pedagog

dosadašnje kandidature: 2012.

stranka: SRS

Jadranka Šešelj je rođena je 1960. u Podujevu i rasla kao treće dete u porodici Pavlović, uz majku Oliveru, domaćicu, poreklom iz Blaca i pokojnog oca Vučinu, medicinskog radnika, rodom iz okoline Prokuplja.

Do polaska u školu Pavlovići su živeli u Prištini, odakle se sele u Beograd. U Osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" u centru grada pohađala je prva četiri razreda, a od petog u Boleču, gde su roditelji sagradili kuću. Dane je provodila uz starijeg brata Miodraga, danas tržišnog inspektora u opštini Grocka i sestru Ninu, danas službenicu "Komercijalne banke".
Po završetku Šeste beogradske gimnazije, stekla je diplomu Više pedagoške škole, ali nikada nije radila u profesiji.

U "Minelu" je provela 12 godina na službeničkim poslovima, a kada je preduzeće počelo da propada, proglašena je ekonomskim viškom. Otad se posvetila porodici.

Početkom ’90-tih upoznala je Vojislava Šešelja, lidera radikala na Sajmu knjiga. Udala se za njega 1992. godine. Sa njim ima tri sina Aleksandra, Mihaila i Vladimira.

Živi u Batajnici.

Otkad je u braku, samo jednom je porodično letovala u Crnoj Gori. Međutim, zbog Šešeljevih političkih stavova, izbačeni su iz Prčnja.

Nikada nije viđana na koktelima i zvaničnim prijemima. Od političara, kontaktira samo sa radikalima i gradonačelnikom Jagodine Draganom Markovićem Palmom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: