"Opasna je kora od banane"

Dijalog advokata Nikole Barovića i Vojislava Šešelja, koji je tada bio predsednik Opštine Zemun u emisiji BK televizije "Tet-a-tet" izrodio se u incident, koji je Barovića koštao teške povrede glave.

Info

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.04.2012.

12:44

Default images

Emisija je za temu imala "slučaj Barbalić", porodice Zemunaca koju je Šešeljeva vlast izbacila iz stana, a dva gosta su se gotovo konstantno prepirala.

Šešelj je Barovića optužio da pripada "proustaškom lobiju", rekao mu da je "on prijatelj svim srpskim neprijateljima", kazao da je "u Zagrebu posećivao svoje ustaške prijatelje". Barović je, s druge strane Šešelju rekao da je "magarac" i da "ne bleji".

Na kraju je Barović pitao Šešelja hoće li se smiriti, na šta mu je šešelj odgovorio da ga on neće isprovocirati da išta uradi u emisiji ali da će mu platiti posle emisije.

P0ošto je emisija prekinuta, Barovića je pretukao jedan od dvojice Šešeljevih telohranitelja.

Poznati beogradski advokat je nakon toga morao da zatraži pomoć u Urgentnom centru, a Šešelj je rekao da se Barović okliznuo na koru od banane, uz opasku "Opasna je kora od banane".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: