Donacija akciji "Hrana za enklave"

Izvor: B92

Petak, 11.03.2011.

11:10

Default images

Novac je uplaćen i biće usmeren u Eparhiju raško-prizrensku i kosovsko-metohijsku kako bi se nesmetano nastavio rad narodnih kuhinja za najugroženije stanovništvo enklava.

Narodne kuhinje Kosovskog Pomoravlja ostaju bez rezervi hrane, potrebne su donacije kako bi i dalje radile. Fond B92 akcijom "Hrana za enklave" pokušava da pomogne.

Pored hrane, u ovom trenutku potrebno je prikupiti između 7 i 8 miliona dinara u novcu, kako bi se isplaćivale minimalne plate za 32 radnika u narodnim kuhinjama. Listu neophodnih namirnica i iznosa koji su potrebni za šestomesečni rad narodnih kuhinja u enklavama možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: