World of Tanks u 4K rezoluciji na Xbox One X konzoli

World of Tanks prati izlazak nove Xbox konzole i donosi igranje u 4K rezoluciji sa HDR poboljšanjima, boljim senkama, više detalja na vozilima i senkama i mnogim drugim grafičkim unapređenjima.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Četvrtak, 09.11.2017.

09:21

World of Tanks u 4K rezoluciji na Xbox One X konzoli
Foto: Wargaming

Zli jezici bi rekli da World of Tanks svakako može da se igra na PC računaru u 4K rezoluciji ukoliko imate dovoljno jak hardver ali treba imati u vidu da igra prosto bolje izgleda na konzolama čak i u standardnoj rezoluciji. Razlog za to je vrlo jednostavan – kao free 2 play naslov na PC-u World of Tanks ima ograničenja po pitanju grafike, čak i u HD režimu, jer je Wargamingu bitno da može da ga igra što je moguće više korisnika sa različitim hardverom. S druge strane hardver na konzolama je unificiran i developeri mogu da ga koriste do maksimuma, a u slučaju Xbox One X konzole je on dodatno unapređen. Tako da ukoliko iskombinujete ovu konzolu i neki novi 4K televizor možete imati baš lepu zabavu u dnevnoj sobi. Naravno nije baš isti osećaj igrati WoT na PC-u i na konzoli, ali kada smo svojevremeno radili test konzolne verzije smo zaključili da ima tu nekih interesantnih momenata, pre svega za to neko opušteno igranje.
Foto: Wargaming
Zanimljivo je da World of Tanks na Xbox One X konzoli sada poseduje i promo paket koji uključuje M56 Scorpion tenk a s obzirom da je ova konzola nosila kodno ime Scorpio. Ipak treba obratiti pažnju da iako je WoT besplatan i na konzolama zbog uslova koje Microsoft postavlja morate imati Xbox Live Gold pretplatu, što vam može biti dodatni trošak ako inače to ne koristite.

Treba primetiti i da konzolna verzija ima neke stvari koje nećete videti na računarima kao što su promene vremenskih uslova ili doba dana i noći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: