Esports B92.net

Veliki WoT giveaway: delimo 5x Sabaton tenk!

Evo prilike da se dočepate trenutno jednog od zanimljivijih TIer VIII premium tenkova u igri a sve što treba da uradite jeste da budete jako dobri! Dakle treba da odigrate partiju, da vam bude uključeno snimanje bitke i da snimak posle prosledite a mi ćemo najbolje nagraditi i kasnije iskomentarisati na našem YouTube kanalu.

Klanrur.rs, Miloš Hetlerović Izvor:
Podeli
Foto: Klanrur.rs
Foto: Klanrur.rs

Evo nekih osnovnih pravila i uputstava kako da se prijavite za giveaway:

 • Nagradna igra traje od ponedeljka 12. septembra u 7 ujutru do petka 29. septembra 2017. godine u 7 ujutru, računaju se samo snimci koji su napravljeni u verziji igre 9.20. Kodovi koje delimo važe samo na EU serveru ali ćemo načelno prihvatati snimke koji dolaze sa drugih servera ukoliko igrate na njima. Imajte u vidu da je prijava ograničena na jedan snimak po jednom korisniku, tj po nadimku iz World of tanks tako da razmislite koji ćete replay poslati.
 • Morate imati uključeno snimanje bitke u igri (u opcijama General – Enable battle recording opcija na dnu, ili ako koristite srpski interfejs Igra – Uključi snimanje igre). Preporuka je da ostavite uključeno snimanje svih bitaka a ne samo poslednje.
 • Kada snimite partiju kojom ste zadovoljni taj snimak treba da pošaljete na sajt http://wotreplays.eu/ na koji se logujete vašim World of Tanks nalogom. Popunite odgovarajuća polja i kasnije link pošaljete nama u formularu koji ćete naći ispod.
 • Bitna napomena: Morate poslati link ka snimku koji je sa vašeg naloga. Ovo će biti provereno tako što ću najbolje plasirane ja, u igri nadimak mhetlerovic [-RUR-], kontaktirati u petak 29. septembra kako bih proverio da li je to vaš nalog. S obzirom da je giveaway namenjen pre svega igračima sa ex-YU prostora morate znati srpski, odnosno neki od jezika koji se govori na ovim prostorima. Ovo je prosto iz želje da nagrade dobiju zaista igrači odavde.
 • Vozila koja učestvuju u nagradnoj igri: podelili smo igrače u dve grupe
 1. Tier V-VII vozila, može se koristiti bilo koje vozilo osim premium vozila bilo kog tipa.
 2. Tier VIII-X vozila, može se koristiti bilo koje vozilo osim premium vozila bilo kog tipa.
 • Pravila za rangiranje snimaka: najbolji replay je onaj sa najvećim baznim XP. Ukoliko postoji više učesnika sa istom količinom XP poena u borbi sledeći parametar je broj uništenih protivničkih vozila, ako je i to isto sledeći parametar je količina nanete štete. Ako je baš sve isto onda se računa vozilo manjeg nivoa.
 • Ograničenja: U takmičenju ne mogu učestovati igrači koji su ikada profesionalno učestvovali u nekom od timova Wargaming.net Zlatne lige. Takođe nije prihvatljiv snimak iz novog Grand Battles moda, timskih bitaka, strongholds čarki ili klanskih bitaka. Dakle samo random bitke koje uključuju standardne modove. Moguće je igrati u vodu, računa se samo rezultat onoga iz voda koji je snimak poslao.
 • Nagrade: dodeljuje se četiri glavne nagrade i jedna specijalna nagrada. Sve nagrade su 1x Sabaton švedskih Tier VIII premium srednji tenk i mesto u garaži. Za obe kategorije vozila, niži i viši Tier se dodeljuju po dve nagrade – najbolji snimak i prvi pratilac. Sve ove partije će biti iskomentarisane i objavljene na našem Youtube kanalu. Na kraju takmičenja će biti objavljena i rang lista po 10 najboljih snimaka sa nadimkom u igri i količinom baznog XP kako biste mogli da vidite gde ste vi bili u odnosu na ostale učesnike. Bitno je naglasiti da Klanrur zadržava pravo i da bilo koji snimak koji nije dobio nagradu iskomentariše na Youtube kanalu uz naravno pominjanje i zahvalnicu onome ko ga je poslao.


Kako bismo ipak ostavili mogućnost i onima koji nisu najbolji u ovoj igri jedan Sabaton tenk će biti dodeljen za najsmešniji događaj u nekom snimku po našem izboru. Biće takođe objavljena i kompilacija smešnih događaja kao poseban klip. Molimo samo da naznačite ako se prijavljujete za ovu kategoriju kada i gde se otprilike u snimku desio taj događaj kako bismo mogli lakše da ih ispratimo. Ako mislite da je ceo replay smešan i to može, samo naglasite u formularu.
 • Prijava: Sve što treba da uradite da biste se prijavili jeste da popunite formular za prijavu i tu unesete link ka vašem snimku sa http://wotreplays.eu/
FORMULAR ZA PRIJAVU

Srećno u bitkama i verujemo da ćemo dobiti neke zaista spektakularne partije!

Prati B92 na Viberu

WoT

WoT – video predstavljanje WZ-120-1 FT

Kineski lovci na tenkove su stigli u World of tanks sa verzijom 9.20 a kao što je to sada već uobičajeno u međuvremenu se pojavio i premium lovac, ovog puta Tier VIII. Dosta se može reći o ovom vozilu ali ono što se nameće kao prvi zaključak jeste da se radi o još jednom prejakom (over-powered, OP skraćeno) vozilu koje daje igračima malo više prednosti u odnosu na druge.

WoT ponedeljak 4.09. 09:33 Komentara: 16

WoT – Grand Battle

Zvanično je, dobijamo novi scenario Grand Battle. Doduše samo kao test, tako da je moguće da će se neke stvari promeniti tokom testiranja. Ali šta mi zapravo znamo o ovom scenariju? Znamo da je Grand Battle namenjen isključivo za Tier X tenkove, da prati standardna pravila igre: zauzmi bazu ili uništi sve protivnike, format je 30 vs 30 i da je broj artiljerija ograničen na četri po strani.

WoT četvrtak 31.08. 09:39 Komentara: 7

WoT – Izašao Patch 9.20

Danas je na EU serveru lansiran patch 9.20 koji donosi puno novina – rebalansiranje mnogih tenkova, uvođenje kineske grane lovaca na tenkove, uvođenje novog moda bitaka 30v30, promene na artiljeriji kao i nove mogućnosti za zarađivanje obveznica.

WoT sreda 30.08. 16:16 Komentara: 6

WoT – Priče iz Kubinke: američki lovci na tenkove

U Moskvi se u tenkovskom muzeju u Kubinki i na ostalim istorijskim lokacijama naravno najčešće mogu naći tenkovi iz SSSR-a ili zemalja sa kojima su ratovali, pre svega Nemačke i Japana, ali postoji i poseban deo posvećen svim ostalim nacijama. Ipak treba imati u vidu da ne samo što postoje eksponati iz Amerike, Velike Britanije, Francuske, Švedske ili i SFRJ, već je jedan dobar deo vozila tu dospeo tako što je dizajniran negde drugde ali su ga koristili Sovjeti u okviru Lend Lease programa pomoći Zapadnih saveznika. Iako su ta vozila suštinski sovjetska mi ćemo ih zbog dizajna tretirati na osnovu zemlje porekla što je u najvećem broju slučajeva SAD ili Velika Britanija.

WoT utorak 29.08. 12:12 Komentara: 9

WoT – Gamescom specijal

Gamescom je vreme godine kada imamo velike popuste u World of Tanks pa je tako i ovoga puta – x5 XP za prvu pobedu dana, popust na sve standardne tenkove i na Tier 8 premiume, na potrepštine i kamuflaže kao i nešto ređi premium tenkovi ponovo u ponudi. Ceo specijal traje od 23. do 28. avgusta ali treba imati u vidu da x5 XP startuje jedan dan kasnije. Takođe tu su i misije na kojima možete uzeti neke potrepštine kao i jedan dan premium naloga.

WoT sreda 23.08. 12:52 Komentara: 26

WoT – Bitka za Gamescom

Kako nam se bliži Gamescom, tako Wargaming izbacuje sve više i više dešavanja. Danas nam stiže bitka za Gamescom! Takmičenje traje od 22. do 27. avgusta i podeljenо je na dva dela.

WoT utorak 22.08. 20:36 Komentara: 12

WoT – Patch 9.20 dobio datum izlaska

Test server u svojoj trećoj fazi testiranja a update 9.20 je dobio svoj oficijalan datum izlaska. Patch, kao i uvek, prvo izlazi na ruski server 29. avgusta, a tek onda na evropski i američki server 30. avgusta, a na azijski server tek 5. avgusta.

WoT ponedeljak 21.08. 09:10 Komentara: 9

WoT – Primo Victoria heavy metal tenk!

Novi Švedski Tier VIII tenk Primo Victoria koji je baziran na Strv 81 i rađen u saradnji sa švedskim power metal bendom Sabatonom. Tenk dolazi sa specijalnim Sabaton skinom i posadom koja se sastoji od Joakim Brodéna i trenutnih članova benda. Posada dolazi sa veštinom Band of brothers, što je u suštini isto što i Brother in arms samo sa drugim nazivom i ikonicom (poznati metalski rogovi umesto pesnice).

WoT četvrtak 17.08. 11:38 Komentara: 4

WoT – Priče iz Kubinke: SU/ISU-152 „Зверобой“

Sovjeti videvši kako protivnik koristi StuG III samohodne topove početkom 1943. godine razvijaju vozilo bazirano na haubici kalibra 152mm koje je trebalo da služi za uništavanje utvrđenih položaja. Međutim sasvim slučajno ovaj top postaje vrlo efikasan u uništavanju protivničkih tenkova, toliko čak da vozila iz ove serije kod posada dobijaju nadimak „Зверобой“ – ubica zveri, misleći se pre svega na Tigrove, Pantere i Slonove (Elephant) u redovima Vermahta.

WoT utorak 15.08. 07:15 Komentara: 27

Na jugu Rusije je osvanuo logo World of Tanks

Na jugu Rusije, blizu mesta Krasnodar u polju je osvanuo veliki logo World of Tanks. Spekulisalo se da je ovo delo vanzemaljaca, ali se ipak ispostavilo da je ovo delo lokalnog zemljoradnika Jurija Belika koji igra World of Tanks već šest godina pod nadimkom ___Shift___.

WoT petak 11.08. 14:53 Komentara: 9

WoT – European Championship 2017 Finale

Bliži nam se Gamescom 2017 i sa njim završnica evropskog World of Tanks kupa. Evropsko prvenstvo u World of Tanks-u je namenjeno neprofesionalnim igračima koji žele da predstavljaju svoju zemlju na internacionalnom nivou. Format igranja je 3 vs 3, maksimalni dozvoljeni Tier je VIII i partije traju do sedam minuta. Tokom takmičenja se igraju dva različita moda Encounter i Attack/Defense, dok se u finalu igra isključivo Attack/Defense.

WoT četvrtak 10.08. 08:51 Komentara: 2
strana 1 od 9 idi na stranu