Esports B92.net

Veliki WoT giveaway: delimo 5x Sabaton tenk!

Evo prilike da se dočepate trenutno jednog od zanimljivijih TIer VIII premium tenkova u igri a sve što treba da uradite jeste da budete jako dobri! Dakle treba da odigrate partiju, da vam bude uključeno snimanje bitke i da snimak posle prosledite a mi ćemo najbolje nagraditi i kasnije iskomentarisati na našem YouTube kanalu.

Klanrur.rs, Miloš Hetlerović
Podeli
Foto: Klanrur.rs
Foto: Klanrur.rs

Evo nekih osnovnih pravila i uputstava kako da se prijavite za giveaway:

 • Nagradna igra traje od ponedeljka 12. septembra u 7 ujutru do petka 29. septembra 2017. godine u 7 ujutru, računaju se samo snimci koji su napravljeni u verziji igre 9.20. Kodovi koje delimo važe samo na EU serveru ali ćemo načelno prihvatati snimke koji dolaze sa drugih servera ukoliko igrate na njima. Imajte u vidu da je prijava ograničena na jedan snimak po jednom korisniku, tj po nadimku iz World of tanks tako da razmislite koji ćete replay poslati.
 • Morate imati uključeno snimanje bitke u igri (u opcijama General – Enable battle recording opcija na dnu, ili ako koristite srpski interfejs Igra – Uključi snimanje igre). Preporuka je da ostavite uključeno snimanje svih bitaka a ne samo poslednje.
 • Kada snimite partiju kojom ste zadovoljni taj snimak treba da pošaljete na sajt http://wotreplays.eu/ na koji se logujete vašim World of Tanks nalogom. Popunite odgovarajuća polja i kasnije link pošaljete nama u formularu koji ćete naći ispod.
 • Bitna napomena: Morate poslati link ka snimku koji je sa vašeg naloga. Ovo će biti provereno tako što ću najbolje plasirane ja, u igri nadimak mhetlerovic [-RUR-], kontaktirati u petak 29. septembra kako bih proverio da li je to vaš nalog. S obzirom da je giveaway namenjen pre svega igračima sa ex-YU prostora morate znati srpski, odnosno neki od jezika koji se govori na ovim prostorima. Ovo je prosto iz želje da nagrade dobiju zaista igrači odavde.
 • Vozila koja učestvuju u nagradnoj igri: podelili smo igrače u dve grupe
 1. Tier V-VII vozila, može se koristiti bilo koje vozilo osim premium vozila bilo kog tipa.
 2. Tier VIII-X vozila, može se koristiti bilo koje vozilo osim premium vozila bilo kog tipa.
 • Pravila za rangiranje snimaka: najbolji replay je onaj sa najvećim baznim XP. Ukoliko postoji više učesnika sa istom količinom XP poena u borbi sledeći parametar je broj uništenih protivničkih vozila, ako je i to isto sledeći parametar je količina nanete štete. Ako je baš sve isto onda se računa vozilo manjeg nivoa.
 • Ograničenja: U takmičenju ne mogu učestovati igrači koji su ikada profesionalno učestvovali u nekom od timova Wargaming.net Zlatne lige. Takođe nije prihvatljiv snimak iz novog Grand Battles moda, timskih bitaka, strongholds čarki ili klanskih bitaka. Dakle samo random bitke koje uključuju standardne modove. Moguće je igrati u vodu, računa se samo rezultat onoga iz voda koji je snimak poslao.
 • Nagrade: dodeljuje se četiri glavne nagrade i jedna specijalna nagrada. Sve nagrade su 1x Sabaton švedskih Tier VIII premium srednji tenk i mesto u garaži. Za obe kategorije vozila, niži i viši Tier se dodeljuju po dve nagrade – najbolji snimak i prvi pratilac. Sve ove partije će biti iskomentarisane i objavljene na našem Youtube kanalu. Na kraju takmičenja će biti objavljena i rang lista po 10 najboljih snimaka sa nadimkom u igri i količinom baznog XP kako biste mogli da vidite gde ste vi bili u odnosu na ostale učesnike. Bitno je naglasiti da Klanrur zadržava pravo i da bilo koji snimak koji nije dobio nagradu iskomentariše na Youtube kanalu uz naravno pominjanje i zahvalnicu onome ko ga je poslao.


Kako bismo ipak ostavili mogućnost i onima koji nisu najbolji u ovoj igri jedan Sabaton tenk će biti dodeljen za najsmešniji događaj u nekom snimku po našem izboru. Biće takođe objavljena i kompilacija smešnih događaja kao poseban klip. Molimo samo da naznačite ako se prijavljujete za ovu kategoriju kada i gde se otprilike u snimku desio taj događaj kako bismo mogli lakše da ih ispratimo. Ako mislite da je ceo replay smešan i to može, samo naglasite u formularu.
 • Prijava: Sve što treba da uradite da biste se prijavili jeste da popunite formular za prijavu i tu unesete link ka vašem snimku sa http://wotreplays.eu/
FORMULAR ZA PRIJAVU

Srećno u bitkama i verujemo da ćemo dobiti neke zaista spektakularne partije!

Prati B92 na Viberu

WoT

WoWS - stiže Haloween

Povodom praznika Noći veštica u World of warships imamo jedan veliki specijal koji vam omogućava da zaplovite sa snagama dobra i borite se protiv snaga zla! Takođe možete kupiti i posebne pakete u vidu bundeva, ali ono što je dobra vest jeste da poklanjamo po jednu bundevu korisnicima koji se jave!

WoT petak 27.10. 11:08 Komentara: 2

WoT – Najbolji replay – Churchill VII

Nastavljamo sa prikazima najboljih partija koje smo dobili od vas u takmičenju a sada je na redu nešto niži Tier – igrač LaGrof i prespori britanski Tier VI Churchill VII koji dominira ovom partijom.

WoT utorak 24.10. 12:56 Komentara: 9

WoT – Stiže patch 9.20.1

Ujutru 18. oktobra možete očekivati downtime u World of tanks serverima u EU regionu s obzirom da će izlaziti patch 9.20.1 koji donosi promene u personalnim misijama, rebalans vozila, promene u matchmakeru, još modela u HD kvalitetu i još puno drugih novina.

WoT utorak 17.10. 22:04 Komentara: 11

WoT – Najbolji replay – Emil I

Kada smo delili Sabaton tenkove pozvali smo sve igrače da nam šalju svoje snimke iz igre i sada je došlo vreme da vam predstavimo te najbolje partije koje su pristigle. Prva na redu je partija koja je bila druga u konkurenciji Tier VIII-X, igrač sa nadimkom ShteephSRB je odigrao sjajnu partiju na mapi Redshire sa Emil I švedskim teškim autoloader tenkom.

WoT utorak 17.10. 09:48 Komentara: 9

WoT: Viktor Kišlji: Dobrodošli su programeri i iz Srbije

Proteklog vikenda smo imali priliku da budemo gosti na otvaranju Wargamingove najnovije ispostave u Evropi u Pragu. Iako je bilo zanimljivo videti šta će se sve raditi u Češkoj najviše su nas interesovali planovi kompanije u narednom periodu, kako za njihov najpoznatiji proizvod World of Tanks, tako i za druge igre. Imali smo priliku da popričamo sa glavnim čovekom lično, osnivačem i direktorom Viktorom Kišljijem kao i jednim od glavnih ljudi zaduženih za razvoj World of tanks – Milošem Jarenbekom.

WoT četvrtak 5.10. 12:38 Komentara: 3

WoT - Sabaton Giveaway dobitnici!

Tokom protekle tri nedelje smo dobili preko sto vaših snimaka sa nekim zaista izvanrednim partijama ali kako to obično biva uvek među dobrima na kraju moraju ostati samo najbolji. Tako smo i mi izvršili rangiranje snimaka na osnovu iskustva i došli do po dva najbolja u svakoj kategoriji, dok smo šaljivi snimak odredili na osnovu utiska žirija.

WoT subota 30.09. 07:23 Komentara: 7

WoT – Klan RUR regrutuje nove članove!

Na našem portalu imate često priliku da čitate vesti vezane za World of tanks ali vam sada nudimo i priliku da se aktivnije uključite u naš tim u ovoj igri kako bismo zajedno igrali timske borbe i Strongholds.

WoT četvrtak 28.09. 13:48 Komentara: 8

Veliki WoT giveaway: Još par dana da osvojite Sabatona

Naš veliki WoT Giveaway u kome delimo 5 novih Sabaton premium tenkova se polako približava kraju a mi samo hoćemo da vas podsetimo da je ostalo još par dana do isteka roka za slanje vaših snimaka, tačnije poslednji dan je 29. septembar 2017. godine u 7 sati ujutru.

WoT ponedeljak 25.09. 15:02 Komentara: 4

WoT – video predstavljanje WZ-120-1 FT

Kineski lovci na tenkove su stigli u World of tanks sa verzijom 9.20 a kao što je to sada već uobičajeno u međuvremenu se pojavio i premium lovac, ovog puta Tier VIII. Dosta se može reći o ovom vozilu ali ono što se nameće kao prvi zaključak jeste da se radi o još jednom prejakom (over-powered, OP skraćeno) vozilu koje daje igračima malo više prednosti u odnosu na druge.

WoT ponedeljak 4.09. 09:33 Komentara: 16

WoT – Grand Battle

Zvanično je, dobijamo novi scenario Grand Battle. Doduše samo kao test, tako da je moguće da će se neke stvari promeniti tokom testiranja. Ali šta mi zapravo znamo o ovom scenariju? Znamo da je Grand Battle namenjen isključivo za Tier X tenkove, da prati standardna pravila igre: zauzmi bazu ili uništi sve protivnike, format je 30 vs 30 i da je broj artiljerija ograničen na četri po strani.

WoT četvrtak 31.08. 09:39 Komentara: 7
strana 1 od 9 idi na stranu