World of Tanks logo – Belorusija ulazi u ring

Pošto logo na njivi u Rusiji veličine 216 sa 158 metara nije bio dovoljno velik, dva tenka u Belorusiji su napravila logo veličine 300 sa 200 metara. Da, dobro ste pročitali, dva tenka. Ne, ne govorimo figurativno.

Izvor: Klanrur, Miloš Ðuroviæ

Sreda, 16.08.2017.

09:39

World of Tanks logo – Belorusija ulazi u ring
Foto: Wotexpress

Na ovom velikom poklonu možemo zahvaliti vojsci Belorusije, poručniku Dmitry Poznyaku iz 72. Gardijskog kombinovanog trenažnog centra i njegovim starešinama koji su mu odobrili da iskoristi dva tenka T-72 za ovaj poduhvat.
Poruèniku Dmitry Poznyaku Foto: Wotexpress
Poručnik je video vest o neobičnom poklonu za rođendan World of Tanksa, koji je uradio Jurija Belika i više o tome možete saznati ovde. Znajući da može bolje, popričao je sa svojim kolegana, dobio odobrenje od starešina i bacio se na posao.
Posao u toku Foto: Wotexpress
Kako je krenulo i vanzemaljci će se uključiti u celu ovu priču, ipak ne mogu da dozvole da ih neki Zemljani pobede u jednoj od njihovih disciplina. U svakom slučaju jedva čekamo da vidimo ko će nadmašiti ovaj logo po veličini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: