WoT – Osvojite japanskog Tigra!

Juče smo najavili specijal za iskustvo koji će biti aktuelan u avgustu ali je greška bila spekulacija da će se dobijati tier III tenk, on će izgleda ipak biti nagrada samo za WG rođendan, u ovom specijalu ćete moći da osvojite Tier VI premium Teški tenk No. VI, odnosno japanski Tigar. Međutim uslovi nisu baš tako lagani.

Izvor: Klanrur, Miloš Hetleroviæ

Utorak, 01.08.2017.

07:46

WoT – Osvojite japanskog Tigra!
Foto: Wargaming

Naime misija se sastoji iz nekoliko stadijuma a početni je jako lak – zaradite 7.500 XP poena i dobijate 5 velikih kitova za popravku. U sledećem stadijumu morate da zaradite 15.000 XP poena ali se računaju samo bitke u kojima ste bili među prvih 10 po baznom iskustvu u svom timu, dobijate 5x large repair i 5x large medikit. E sada se stvari već komplikuju u trećem stadijumu – treba zaraditi 50.000 XP poena ali morate biti među prva tri igrača u vašem timu po baznom iskustvu i dobijate sve kao i prošli put samo još i 5 personalnih rezervi za posadu. Kada sve to završite dolazi poslednji stadijum u kome je nagrada japanski Tigar – zaradite 50.000 XP poena ali se računaju samo bitke u kojima ste prvi po baznom iskustvu u svom timu!

Dakle moraćete baš da se potrudite a cela misija traje od 1. avgusta do 1. septembra. Dobra stvar je što u XP poene ulaze i svi bonusi za prvu pobedu dana, personalne rezerve i slično. Ukoliko već imate Heavy Tank No. VI u garaži za ispunjenje misije dobijate 1.500.000 kredita. U međuvremenu bacite pogled na naše predstavljanje japanskog Tigra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: