WoT – najava specijala za avgust

U avgustu mesecu će top of the tree vozilo biti švedski lovac Strv 103B, postojaće specijali za iskustvo u kojima će moći da se dobije najverovatnije Tier III sovjetski T-29 tenk kao i mnoštvo drugih specijala a pre svega je zanimljiv onaj povodom Gamescom sajma.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Ponedeljak, 31.07.2017.

11:49

WoT – najava specijala za avgust
Foto: Wotexpress

Dakle prva stvar koja je bitna je top of the tree koji će biti švedski lovci, a interesantno je da su oni već na popustu svima onima koji su kitili jelku za Novu godinu kada su se i pojavili pa ćemo videti da li će ovde biti nekih specijalnih popusta.

Tokom celog meseca će zarada iskustva biti u fokusu i postojaće mini misije u tom smislu a od 5-7. avgusta se slavi rođendan Wargaminga pa će samim tim biti i mini misija za dobijanje premium vozila koje još uvek nije najavljeno ali se spekuliše da će to biti sovjetski Tier III T-29 tenk. U suštini se radi o prototipu baziranom na T-28 tenku koji bi služio kao budući srednji tenk ali se uvođenjem T-34 u upotrebu odustalo od ovog vozila.

Od 12. do 14. avgusta će posada biti u fokusu te misije za nju, a od 17.-20. avgusta će biti neki poseban specijal vezan za hevi metal, pretpostavljamo zbog saradnje sa grupom Sabaton.

Konačno od 23. do 28. avgusta će biti aktivan specijal vezan za Gamescom gde već sada znamo da će biti x5 XP za prvu pobedu dana kao i mnoštvo drugih popusta i povoljnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: