WoT – The Grand Finals: Na’Vi i Kazna eliminisani

Nažalost kao što smo i pretpostavili u jučerašnji mečevi su završeni pobedama favorita pa je tako Not So Serious savladao Kazna Kru, dok je u najneizvesnijem meču dana Tornado Energy pobedio Na’Vi.

Izvor: Klanrur, Miloš Hetleroviæ

Nedelja, 28.05.2017.

08:35

WoT – The Grand Finals: Na’Vi i Kazna eliminisani
Ispred jednog od paviljona u Kubinki Foto: Klanrur.rs

U ostalim mečevima Ding je rutinski savladao Oops the Tough Giraffes, dok je malo iznenađenje napravio američki Elevate savladavši EL Gaming koji su do sada igrali na jako solidnom nivou.
Rezultati prvog dana plejofa Foto: Wargaming
Parovi polufinala su Ding vs Elevate i Tornado Energy vs Not So Serious. Ako bismo morali da predvidimo najverovatnije finale je Tornado Energy vs Ding, a ostaje još da se vidi da li Ding može da pored Na’Vi savlada i trenutno najbolji ruski tim za osvajanje titule!
Jedan od paviljona sa sovjetskim tenkovima Foto: Klanrur.rs
U međuvremenu smo u Moskvi imali priliku da posetimo najveći tenkovski muzej na svetu – Kubinka koji zajedno sa novootvorenim Patriot parkom čini jednu veliku celinu sveukupne istorijske priče o vojnom naoružanju ali i prostor za prezentaciju novih vojnih sistema. Treba naglasiti da se u okviru ovog kompleksa nalazi i staza na kojoj se održava tenkovski biatlon početkom avgusta. Sve u svemu ceo prostor je pun utisaka koje ćemo pokušati u narednom periodu da prenesemo što je bolje moguće jer je zaista velika razlika kada s tenkovima igrate World of Tanks i kada ih vidite uživo!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: