WoT – The Grand Finals: Prvi dan bez iznenađenja

Završen je prvi dan takmičenja po grupama na The Grand Finals i rezultati su manje više očekivani, svi favoriti su upravdali svoje uloge a pogotovu Na’Vi i Tornado Energy koji su protivnike savladali sa po 5:0. Kazna Kru su takođe bili uspešni protiv Yato Gaming ali uz mnogo više poteškoća nego što se očekivalo.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Sreda, 24.05.2017.

09:35

WoT – The Grand Finals: Prvi dan bez iznenađenja
Foto: Wargaming

Dan su otvorile ekipe El Gaming i Yato Gaming rezultatom 5:2 nakon čega je usledio duel Na’Vi i još jednog ruskog tima Brain Storm gde je Na’Vi sa 5:0 pokazao zašto su favoriti za još jednu titulu.

Sledeći meč između Yato Gaming i Kazna kru je za kineski tim bio odlučujući za opstanak na turniru dok su Kazni potrebne obe pobede u grupi kako bi zauzeli prvo mesto i obezbedili lakši put za dalji tok takmičenja. Kazna Kru nažalost nije ličila na onaj tim koji je poprilično dominirao EU regionom uz Ding i dozvolili su kinezima da naprave nekoliko ozbiljnih iznenađenja što je rezultiralo sa 4:4 i tajbrejker rundom. Kazna ipak dobija ovu rundu i Yato mora da se pozdravi sa takmičenjem a nama ostaje da se nadamo da će Kazna u narednim mečevima podići nivo pogotovu što već danas igraju sa EL Gaming za odlučujuće prvo mesto u grupi.

U ostalim mečevima Tornado Energy je takođe bio efikasan sa 5:0 protiv američkog Eclipse, ali se to nekako i očekivalo, pobedu je zabeležio, opet očekivano i Not so serious, a Ding je takođe uspeo da savlada Brain Storm sa 5:3 što znači da će danas odmeriti snage sa Na’Vi u borbi za prvo mesto u toj grupi.
Foto: Wargaming
Sve mečeve možete danas od 10 časova pratiti na wgl.gg/watch a mi ćemo izveštavati uživo iz Moskve za vikend kada se budu igrali mečevi nokaut faze i samo finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: