WoT – Švedjani nastavak promocije

Pre par nedelja smo sa 9.17 patchom dobili smo jednu celu novu naciju sa dve grane švedskih tenkova. Prva linija zasnovana je na lovcima od Tier 2 sve do Tier 10., dok je druga grana segmentirana na 4 laka, 3 srednja i 3 teška tenka.

Izvor: Klanrur.rs, Dimitrije Stankov

Utorak, 17.01.2017.

13:13

WoT – Švedjani nastavak promocije
Foto: Wargaming

Do pre par dana trajao je Holiday Ops event koji je nagradjivao nešto upornije igrače za svaki nivo ’okićenosti’ jelke. Većina nagrada podrazumevala je odredjen stepen popusta na nove lovce iz Švedske linije. Zanimljivo je da neka vozila imaju 100% popust, što znači da kupovinom istih za 0 srebrnjaka i njihovom daljom prodajom igrač može da profitira odredjenu sumu novčića.

Ovog meseca sve koje zanima ’grindanje’ bilo koji od dve Švedske grane imaće priliku da zaradi izuzetno vredne nagrade. Ova promocija traje nešto više od jednog meseca od 16. januara do 21. februara. Za to vreme svako ko odigra minimum jednu partiju u bilo kom tier 2+ Švedjaninu biće nagradjen lepim bonusima. Ovi uključuju lične rezerve, premium potrebštine kao i potpuno besplatnu opremu za tenkove. Punu listu nagrada možete pogledati ovde.

Sve u svemu ukoliko vas zanima neko veće tier vozilo iz nove nacije ovo je pravo vreme da počnete vaš put ka istom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: