WoT – rezultati prvog vikenda druge sezone WGL EU lige

Ovog vikenda su odigrani prvi mečevi WGL EU lige u kojima je bilo dosta uzbuđenja ali i iznenađenja. Najveće iznenađenje su priredili Ooops the Though Giraffes koji su savladali Ding koji je do sada bio nepobediv na evropskom tlu. S druge strane Kazna kru je zabeležila jednu pobedu ali i dva poraza na početku takmičenja.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Ponedeljak, 16.01.2017.

13:56

WoT – rezultati prvog vikenda druge sezone WGL EU lige
Foto: Wargaming

Prvog dana Kazna Kru je savladala tim koji je stigao iz srebrne lige češki Gunrunners.AOC sa 5:1, dok je Utopia startovala sigurno protiv Swift sa 5:0. Sledećeg dana su isto češke novajlije eSuba savladale GoHard sa 5:3 dok je najveće iznenađenje priredio Oops savladavši Ding u taj brejku sa 5:4.

Tokom vikenda je ipak dosta toga preokrenuto pa je GoHard savladao Oops, a Ding bio siguran protiv eSuba. S druge strane nažalost Kazna je u taj brejku izgubila od Swift, a Utopia još jednom bila sigurna protiv Gunrunners. Ipak u nedelju Swift uspeva da savlada i Oops sa 5:3, dok je s identičnim rezultatom završen i meč između Ding i Kazna Kru.

Očigledno je da sudeći po početku u ovoj sezoni WGL EU lige svako ima šansu da savlada svakoga i videćemo kako će se to dalje razvijati kad se timovi još malo uhodaju. Sledeći mečevi se igraju već od četvrtka i mogu se pratiti na http://live.wgleague.net/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: